Εκθέσεις Detrop & Oenos 2017

big-orange-line
Εκθέσεις Detrop & Oenos 2017
big-purple-line
Η Interbrush συμμετέχει στις εκθέσεις Detrop & Oenos 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί 3-6 Μαρτίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

big-purple-line-1

Δύο Μεγάλα Θεματικά Σαλόνια με σημαντικούς εκπροσώπους της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων-ποτών θα βρίσκονται στο επίκεντρο των δυο διοργανώσεων.

  • ο πρώτο σαλόνι θα εστιάσει στο Ελαιόλαδο και την Ελιά, τους θησαυρούς της  ελληνικής γης και της μεσογειακής διατροφής και
  • Tο δεύτερο σαλόνι θα εστιάσει στα Αποστάγματα και τους «πρωταγωνιστές» τους, το ούζο και το τσίπουρο

big-orange-line

Detrop 2017

Η  26ή διεθνής έκθεση τροφίμων, ποτών , μηχανημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας   Detrop , είναι η πρώτη έκθεση στην Ελλάδα στον κλάδο των τροφίμων & ποτών. Με σοβαρότητα, σταθερά βήματα, χωρίς διογκωμένα στατιστικά αποτελέσματα και κινήσεις εντυπωσιασμού και με την αξιοπιστία που προσφέρει ο εθνικός εκθεσιακός Φορέας, ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ, είναι η μόνη που παραμένει και επιμένει, από το 1976 έως σήμερα, στην ελληνική αγορά.

big-purple-line-1

OENOS 2017 – 6η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝΟΥ

Στην Oenos 2017 θα γνωρίσετε τους κορυφαίους influencers του χώρου ενώ θα έχετε την ευκαιρία να τους απολαύσετε σε πρωτοποριακά masterclasses και σεμινάρια όπου θα “ξεδιπλώσουν” τις κορυφαίες τάσεις, τις οινικές τους εμπειρίες και τα “καυτά” ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του οίνου αλλά και τους φανατικούς θαυμαστές του.

big-orange-line

Ώρες & μέρες λειτουργίας

detrop-oenos-2017-hours-gr-new

big-purple-line-1

Το περίπτερο μας θα είναι στην

ΑΙΘΟΥΣΑ 17

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 40

Περισσότερες πληροφορίες στο detrop.helexpo.gr

Κάντε εγγραφή εδώ

Κάτοψη Διεθνές Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης

katopsi_detrop_2017_web