Η interbrush στην Detrop boutique

banner-newsletter-greek

Η Interbrush συμμετέχει στην 25η διεθνή έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχνημάτων, εξοπλισμού  & συσκευασίας DETROP boutique στο διεθνές εκθεσιακό & συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονικής από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016.

Η Detrop Boutique παρουσιάζει τα καλύτερα delicatessen προϊόντα και τρόφιμα που παράγονται στην Ελλάδα, τόσο από άποψης ποιότητας όσο και μεθόδων παραγωγής.

Μέσα από αυτή την «deli» έκθεση, τα ανώτερης και διακεκριμένης ποιότητας προϊόντα μικροπαραγωγών που προέρχονται ακόμα και από τα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας, παρουσιάζονται σε μία ευρύτερη γκάμα Ελλήνων και ξένων αγοραστών. Με τον τρόπο αυτό, το ελληνικό γαστρονομικό μεγαλείο δεν είναι πλέον πλεονέκτημα ενός περιορισμένου κοινού αλλά διευρύνεται.

Η έκθεση συνιστά «παρακλάδι» της καθιερωμένης διετούς Detrop –Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας- η οποία αποτελεί τη Μοναδική Ελληνική Έκθεση που αντιπροσωπεύει το δυναμισμό και την εξωστρέφεια της ποιοτικής εγχώριας παραγωγής τροφίμων. Η Detrop Boutique διοργανώνεται ένα χρόνο μετά από κάθε διοργάνωση της detrop.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΚΘΕΣΗ

artozyma_logo_gr

Η “ARTOZYMA” είναι η παράλληλη έκθεση που θα λάβει μέρος τις ίδιες μέρες με την Detrop boutique. Η δυναμική επάνοδος της διεθνούς έκθεσης αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, μηχανημάτων, πρώτων υλών, εξοπλισμού & έτοιμων προϊόντων, “ARTOZYMA” – η τελευταία διοργάνωση της πραγματοποιήθηκε το 2010 – έρχεται να απαντήσει στις αυξημένες ανάγκες των εγχώριων επιχειρήσεων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, προκειμένου να ανοίξουν διαύλους συνεργασίας με τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων.

times-gr

Το περίπτερό μας βρίσκεται:
Hall 13
Περίπτερο 21

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την πρόσκληση ή προεγγραφείτε ηλεκτρονικά εδώ!

Σας περιμένουμε!

Περισσότερες Πληροφορίες  εδώ