Η interbrush στις εκθέσεις Meat Days , Dairy Expo & Frozen Food

Η interbrush  στις εκθέσεις Meat Days , Dairy Expo & Frozen Food

Η Interbrush συμμετέχει στις εκθέσεις Meat Days , Dairy Expo & Frozen Food στις 7 -8 -9  Νοεμβρίου 2015 που πραγματοποιούνται στο Metropolitan Expo. Θα έχετε την ευκαιρεία να δείτε πολλά από τα προϊόντα μας και να ενημερωθείτε για αυτά.

Λιγα λόγια για τις εκθέσεις :

MEAT DAYS: Η επαγγελματική έκθεση του κρέατος που καλύπτει ένα τεράστιο φάσμα δραστηριοτήτων εκθετών και εκθεμάτων. Εμπόριο κρέατος, προϊόντα αλλαντοποιίας, προϊόντα κρέατος fast food, βιομηχανίες επεξεργασίας & τυποποίησης κρέατος, μηχανήματα επεξεργασίας και συσκευασίας, εξοπλισμοί κρεοπωλείων, εξοπλισμοί μαζικής εστίασης, προϊόντα delicatessen και άλλα.

DAIRY EXPO: Η απόλυτα εξειδικευμένη έκθεση για τη γαλακτοκομία και την τυροκομία, η οποία έλειπε από τη χώρα μας και παρουσιάζει τεχνολογίες, μηχανήματα και γραμμές παραγωγής για τη βιομηχανία του γάλακτος και της τυροκομίας. Επίσης εστιάζει και στον πρωτογενή τομέα της γαλακτοπαραγωγής με αρμεκτικά και κτηνοτροφικά συστήματα για τον οργανωμένο και σύγχρονο κτηνοτρόφο. Τέλος δεκάδες Έλληνες παραγωγοί τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων
παρουσιάζουν τα προϊόντα τους στον τομέα της χονδρικής.

FROZEN FOOD: Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην έκθεση αποτελεί ο τομέας των κατεψυγμένων προϊόντων. Σε αυτό τον τομέα παρουσιάζονται έμποροι και παραγωγοί κατεψυγμένων τροφίμων, μηχανήματα και εξοπλισμοί βιομηχανικής ψύξης καθώς και λύσεις υπηρεσιών και εξοπλισμών για food logistics και συνεργάτες διανομής τροφίμων.
Τo Eκθεσιακό Κέντρο

Η διοργάνωση των Έκθέσεων θα διεξαχθεί στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο
METROPOLITAN EXPO στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” (τέρμα Αττικής Οδού).  Για πληροφορίες πρόσβασης στο εκθεσιακό κέντρο πατήστε εδώ

Ώρες & Μέρες Λειτουργίας

 

Για να κατεβάσετε την πρόσκλησή σας πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εκθέσεις επισκεφθείτε το www.meatdays.gr & dairyexpo.gr

Θα μας βρείτε στην

Αίθουσα 3

Περίπτερο Ε23

κατοψη αίθουσας 3

Σας περιμένουμε!