Γιατί Εργονομικά Ταπέτα;

 

ergonomics-image-mats-1

ergonomics-image-1-4

Προληπτική προστασία της υγείας στο χώρο εργασίας

Tο ανθρώπινο σώμα μας δεν ειναι φτιαγμένο για περπάτημα σε σκληρό δάπεδο. Η συνεχόμενη ορθοστασία ασκεί πίεση στην πλάτη μας, τοποθετώντας ένα βαρύ φορτίο στο μυοσκελετικό μας σύστημα. Η μη-φυσιολογική καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης τοποθετεί πίεση στους μεσοσπονδύλιους δίσκους. Η σωματική δραστηριότητα παρεμποδίζει την αναγκαίο μεταβολισμό μεταξύ των μεσοσπονδύλιων δίσκων και των σπονδυλικών σωμάτων.Η ορθοστασία αναγκάζει τους μυς να εργαστούν στατικά, με αποτέλεσμα να μειώνεται η κυκλοφορία του αίματος στους μυς.Στον πίνακα παρακάτω βλέπετε τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει η ορθοστασία.
Η μακροχρόνια ορθοστασία σε σκληρό πάτωμα προκαλεί: Για την εταιρεία αυτό σημαίνει:
Πόνο στην πλάτη Απουσία λόγω των ασθενειών
Προβλήματα των ποδιών Υψηλότερος κίνδυνος ατυχημάτων
Πόνο στις αρθρώσεις Μειωμένη απόδοση των εργαζομένων
Προβλήματα κυκλοφορίας
Κιρσούς
Κάνοντας την ορθοστασία εύκολη!

Η ελαστική υφή με τις προεξοχές στα πατάκια χώρου εργασίας WERKSTEP μειώνουν το άγχος που προκαλείται στα οστά, στις αρθρώσεις και στους μυς. Η πίεση στα ευαίσθητες περιοχες των ποδιων όπως είναι τα δαχτυλα και ή έξω καμάρα και η φτέρνα, μειώνεται σημαντικά καθώς τα ταπέτα μετριάζουν το βάρος του σώματος. Αυτό βοηθά να στο να κρατήσει τα πόδια σε κίνηση,  τονώνοντας ανεπαίσθητα την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος. Τα πατάκια werkstep βοηθούν την κυκλοφορία του αίματος στα πόδια.

Τα εργονομικά ταπέτα εργασίας WERKSTEP προάγουν την υγεία στο χώρο εργασίας και την πρόληψη των τραυματισμών, βοηθώντας τους εργαζόμενους να στέκονται συνεχόμενα χωρίς να ασκούν υπερβολική πίεση στο σώμα τους με αποτέλεσμα να επιφέρουν μείωση των απουσιών και ως εκ τούτου την αύξηση της παραγωγικότητας.

Διεθνής Πιστοποίηση

Δεν έχει σημασία αν ο χώρος εργασίας είναι για όρθια ή καθιστή εργασία. Η werkitz προσφέρει πάντα μεμονωμένα προϊόντα με την υψηλότερη άνεση και λειτουργικότητα. Η άριστη ποιότητα τεκμηριώνεται από την πιστοποίηση ISO 9001 και από 2 έως 5 χρόνια εγγύηση.

ISO - 9001

 Υλικά Κατασκευής

Το βασικό υλικό είναι κατασκευασμένο από πολυουρεθάνη, μια κλειστή δομή κυττάρων, με ανθεκτική επιφάνεια με ένα μεταξένιο ματ φινίρισμα και με οπτικά ελκυστικό εξωτερικό περίβλημα. Τα εργονομικά ταπέτα WERKSTEP φτιάχνονται χρησιμοποιώντας ένα ιδιαίτερα πυκνό βασικό υλικό που παρέχει μια ισχυρότερη δύναμη επαναφοράς για εξαιρετική αντοχή.

 MATERIALS-MATS

Προστασία του Πατώματος  &  Φιλική Ατμόσφαιρα

Τα εργονομικά πατάκια προστατεύουν και  απομονώνουν τα πατώματα των χώρων εργασίας . Έχουν ελκυστικό σχεδιασμό που  δημιουργεί μια καθαρή, φιλική ατμόσφαιρα στο χώρο εργασίας. Είναι εύκολο να χειριστούν και καθαριστούν.

floors

Χαρακτηριστικά εργονομικών ταπέτων εργασίας

 IMG_0858
  • Ελαστικά
  • Μονοτικά
  • Αντικραδασμικά
  • Ασφαλή
  • Ανθεκτικά στο χρόνο
  • Αντιολισθητικά
  • Ατομικα
  • Πλένονται
  • Ισχυρά
  • Φιλικά προς το περιβάλλον