Υγεία και Υγιεινή

EπίδεσμοιΗ μόλυνση σε οποιαδήποτε κλίμακα της τροφικής αλυσίδας εισαχθεί  είναι δυνητικά καταστροφική και εξαιρετικά δαπανηρή, επομένως πρέπει να ληφθεί κάθε δυνατό για να μειωθεί ο κίνδυνος. Για το λόγο αυτό η σειρά των επιδέσμων Sterochef έχει γίνει η επιλογή των χειριστών τροφίμων και των  λιανοπωλητών σε όλο τον κόσμο. Η σειρά Sterochef έχει ένα ένα επίδεσμο  για να ταιριάζει σε κάθε σημείο του σώματος όπως για την άρθρωση ,για τα δάκτυλα και πολλά άλλα. Οι επίδεσμοι είναι φωτεινά μπλε, έτσι ώστε αν εισέλθουν στην τροφική αλυσίδα, είναι σαφώς ορατοί

Χαρακτηριστικά:

  • Υποαλλεργικά αυτοκόλλητα
  • Φτιαγμένα σύμφωνα με κανονισμο των τροφίμων και υγιεινής
  • Ανιχνεύσιμη ολοκληρωμένη σειρά αποστειρωμένη
  • Αδριάβροχα

 

Ανιχνεύσιμα Γάντια

Τα Detectaglove είναι ένα μοναδικά υψηλής ποιότητας γάντια βινυλίου το οποίο είναι ανιχνεύσιμα και ασφαλή στο χειρισμό των τροφίμων.Είναι κατασκευασμένο για να διασφαλίσει ότι ακόμη και ένα  μικρό σχισμένο τμήμα του γαντιού θα ανιχνευτεί  με συμβατικά συστήματα μεταλλικών ανίχνευσης στην γραμμή της παραγωγής, καταπολεμώντας έτσι την πιθανότητα μόλυνσης του προϊόντος.

Ανιχνεύσιμες ωτοασπίδες

Οι ανιχνεύσιμες ωτοασπίδες είναι ιδανικές για χρήση στη βιομηχανία τροφίμων και φαρμάκων, όπου ο κίνδυνος μόλυνσης του προϊόντος αποκλείει τη χρήση των μη ανιχνεύσιμων καουτσούκ ή τα βύσματα αφρού.
Υπάρχουν  τρία σχέδια και παρέχουν εξαιρετική άνεση , είναι πολλών χρήσεων,και είναι  φτιαγμένα από μη αλλεργιογόνο σιλικόνη.

Aνιχνεύσιμα σκουφάκια μαλλιών

Τα ανιχνεύσιμα σκουφάκια μαλλιών και γενειάδων είναι unisex και έχουν σχεδιαστεί για να χωρέσουν όλα τα μεγέθη και παράγονται ελαφρυά και από μη υφασμένο πολυπροπυλένιο.

metaldetect-page-subcat-7-1