HACCP / IFS
HACCPHACCP ή Ανάλυση κινδύνων και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου είναι μια συστηματική προληπτική προσέγγιση στην αναγνώριση, εκτίμηση και τον έλεγχο της ασφάλειας των τροφίμων και των βιολογικών, χημικών και φυσικών κινδύνων που υπάρχουν στις διαδικασίες παραγωγής και να προκαλέσουν μη ασφαλές τελικό προϊόν. Η εφαρμογή του HACCP είναι υποχρεωτική στη χώρα μας, βάσει της Eυρωπαϊκής Oδηγίας 93/43/ΕΟΚ και της Κ.Υ.Α. 487 / ΦΕΚ 1219 Β΄/ 4.10.2000 και υποχρεώνει όλες τις επιχειρήσεις που παρασκευάζουν, μεταποιούν, παράγουν, συσκευάζουν, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διανέμουν, διακινούν ή διαθέτουν τρόφιμα και ποτά να εφαρμόζουν τεκμηριωμένο (γραπτό) HACCP. |
![]() |
|
IFSΤο IFS ή διεθνές πρότυπο τροφίμων είναι ένα αναγνωρισμένο πρότυπο για τον έλεγχο της ασφάλειας των τροφίμων και της ποιότητας των διαδικασιών και των τροφίμων των κατασκευαστών τροφίμων. Αφορά εταιρείες επεξεργασίας τροφίμων ή επιχειρήσεις που συσκευάζουν χύμα προϊόντα-τρόφιμα. |
![]() |
|
Με τα προϊόντα μας θα έχετε τη δυνατότητα να εφαρμόσετε το HACCP και θα βοηθήσουν στην απόκτηση πιστοποίησης HACCP και IFS.
Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας είναι κατάλληλες, σύμφωνα με τις νεότερες κατευθυντήριες γραμμές της ΕΚ / ΕΕ για την κατασκευή των προϊόντων που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται, εκπληρούν τις υψηλές απαιτήσεις της αμερικανικής “Food and Drug Administration” (FDA) |
![]() |