Κυκλικές Βούρτσες

Βούρτσες δίσκου

Οι βούρτσες δίσκου περιλαμβάνουν όλους τους τύπους βουρτσών όπου χρησιμοποιείται ένας στρογγυλός δίσκος ως βάση. Ανάλογα με τη συγκεκριμένη έκδοση, υπάρχουν τυποποιημένες ή ειδικές βούρτσες δίσκου.
Οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου μας επιτρέπουν την παραγωγή σχεδόν όλων των πιθανών εκδοχών. Κατασκευάζουμε βούρτσες δίσκου με διάμετρο από 5mm, ενώ μπορεί να υπερβαίνει και τα 600 mm. Για την βάση προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα υλικών.
tellerbuerste1
Σχεδόν όλα τα πιθανά υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εμφύτευση. Ανάλογα με τη διαμόρφωση ή την εφαρμογή, η εμφύτευση γίνεται είτε μηχανικά ή δια χειρός. Το πραγματικό ορατό μήκος της τρίχας εμφύτευσης (ΒΗ), εξαρτάται κατά πολύ από τον τρόπο εμφύτευσης. Σε βούρτσες όπου η εμφύτευση είναι χειροποίητη, το μήκος της τρίχας, ανάλογα με τον τύπο, μπορεί να φτάσει και μέχρι 800mm.
Τέτοιου είδους βούρτσες κατασκευάζονται από εμάς ειδικά για τους πελάτες μας, σύμφωνα με τις δικές τους επιθυμίες και απαιτήσεις.
tellerbuerste

Ειδικές Κυκλικές Βούρτσες

Μέσω του σύγχρονου και ευέλικτου εξοπλισμού μας, έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε σχεδόν κάθε επιθυμία σας, σε ότι αφορά την φόρμα και εκδοχή της κάθε βούρτσας.
Με τις ειδικές κατασκευές προσφέρουμε σχεδόν άπειρες λύσεις, όπως για παράδειγμα οβάλ βάσεις βουρτσών, ακόμα και με κωνική ή διάτρητη οπή του άξονα, με ειδικό σχεδιασμό κλπ.
Οι διατάξεις στο πεδίο εμφύτευσης της κάθε βούρτσας, τα διαθέσιμα υλικά για βάσεις, αλλά και ο τρόπος εμφύτευσης, δηλαδή μηχανοποίητη ή χειροποίητη εμφύτευση, μπορούν να συνδυαστούν.
Για ειδικές εφαρμογές μπορούμε να παράγουμε ειδικούς τύπους νήματος.
Οι διατάξεις και διαφορετικές εκδοχές που αναφέρονται και απεικονίζονται, είναι μόνο ένα μέρος των δυνατοτήτων κατασκευής που διατίθενται από την Interbrush.
sonderteller1

Παραδείγμα Κυκλικών Βουρτσών

Seite22-1 Seite22-3
Seite22-2 Seite22-7