Αξεσουάρ για Πλαστικά Κιβώτια

Εδώ μπορείτε να βρείτε αξεσουάρ για πλαστικά κιβώτια όπως διαχωριστικά κιβωτίων, ετικέτες, καπάκια, συστήματα ασφάλισης για τα κιβώτια κ.α.

Διαχωριστικά Κιβωτίων

Θήκες Ετικετών για Κιβώτια

Καπάκια για Κιβώτια

Με τα διαχωριστικά κιβωτίων μπορείτε να ταξινομήσετε καλύτερα τα περιεχόμενα των κιβωτίων. Υπάρχουν διαχωριστικά πλάτους, διαχωριστικά μήκους, δοχεία κιβωτίων σε διάφορα μεγέθη, πλάκες για δημιουργήσετε περισσότερα επίπεδα μέσα στα κιβώτια. Με τις θήκες ετικετών μπορείτε να αναγνωρίζετε εύκολα τι έχει το κάθε κιβώτιο. Υπάρχουν θήκες ετικέτας για πυσσόμενα παλετοκιβώτια, κλιπ ετικέτας που μπορεί να προσαρμόζεται στους περιέκτες και αυτοκόλλητες τσέπες για περιέκτες οι οποίες είναι διάφανες. Μπορείτε να βρείτε καπάκια για όλα σχεδόν τα κιβώτια που έχουμε όπως καπάκι με κλιπ, καπάκι που ασφαλίζει, απλό καπάκι, καπάκι για πτυσσόμενα κιβώτια και παλετοκιβώτια ακόμα και καπάκι για παλέτες. Μπορείτε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας κιβώτιο AUER.
Διαχωριστικά Κιβωτίων Θήκες Ετικετών για Κιβώτια Καπάκια για Κιβώτια
Επικοινωνήστε με την Interbrush Επικοινωνήστε με την Interbrush Επικοινωνήστε με την Interbrush

 

Ρόδες για Τρόλεϊ Κιβωτίων

Αξεσουάρ για Παλετοκιβώτια

Αξεσουάρ για Κιβώτια Υγρών

Υπάρχουν ρόδες για τρόλεϊ κιβωτίων, για παλετοκιβώτια και για επαναχρησιμοποιούμενα κιβώτια. Τα αξεσουάρ για τα παλετοκιβώτιά μας είναι καπάκι βιδωτό, βαλβίδα εξόδου, πόδια για παλετοκιβώτια και ολισθητήρες για παλετοκιβώτια. Τα αξεσουάρ για τα κιβώτια υγρών είναι σακούλες , ασφαλή με τρόφημα, ασηπτικές σακούλες, εξάρτημα για ανεφοδιασμό και προσαρμογέα σφράφισης.
Ρόδες για Τρόλεϊ Κιβωτίων Αξεσουάρ για Παλετοκιβώτια Αξεσουάρ για  Κιβώτια Υγρών
Επικοινωνήστε με την Interbrush Επικοινωνήστε με την Interbrush Επικοινωνήστε με την Interbrush

 


Συστήματα Ασφάλισης Κιβωτίων

Αποτυπώσεις για τα Κιβώτια

Πλαίσια Στοίβαξης

Με τα συστήματα ασφάλισης κιβωτίων προστατεύετε τα περιεχόμενα των κιβωτίων σας. Μπορείτε να διαλέξετε αυτό που ταιρίαζει στο AUER κιβώτιο σας. Θέλετε να σχεδιάσετε Auer κιβώτια σύμφωνα με το προφίλ της εταιρείας σας; Κανένα πρόβλημα! Μπορούμε να αποτυπώσουμε τα κιβώτιά μας με το λογότυπό σας ή το διαφημιστικό σας. Τα κιβώτια στοιβάζονται το ένα μέσα στο άλλο σε περίπτωση που θέλετε να τα στοιβάξετε το ένα πάνω στο άλλο τα πλαίσια στόίβαξης είναι αυτό που χρειάζεστε. Χάρη στο στιβαρό σχεδιασμό τους, επιτρέπουν την υψηλή ύψος στοίβας.
Συστήματα Ασφάλισης Κιβωτίων Αποτυπώσεις για τα Κιβώτια Πλαίσια Στοίβαξης
Επικοινωνήστε με την Interbrush Επικοινωνήστε με την Interbrush Επικοινωνήστε με την Interbrush